20.12.16

Vanad sõbrad

Tänase blogiposti teemaks või ülesandeks oli ühendust võtta mõne vana sõbraga. Kuna telefoni teel rääkimist väldin ma üldiselt nii palju kui võimalik ja sattusin tänasel päeval niikuinii Tallinnasse külastama oma TTÜ-aegsed sõpru ning istume hetkel mu endise toakaaslase Polinaga ja meenutame vanu aegu, otsustasime välja kaevata mõned eelmisel aastal  jäädvustatud seigad. Algne plaan oli moodustada lühike TOP nimekiri, aga leidsime pilte liiga palju ja neid järjekorda ei oska kuidagi panna. (Olge mureta vötsime siiski kasutusele äärmiselt vähe pilte).


 1. Kõige esimene minust ja Polinast. Kohe näha, et midagi erilist on algamas. Klõps on tehtud diskreetse mata esimeses loengus.

2. Magamata, piisava eelvalmistuseta, segaduses, aga optimistliku meelega tudeng, kes on tulnud endast füüsika kontrolltöös parimat andma. Perfektne ülikoolielu kirjeldav pilt.


3. Rakendasime loengus ka praktilist ja strateegilist mõtlemist.


4. Siit meie akadeemiline allakäik algas. Esimene jämm, millest sai alguse lemmik ühika-traditsioon.


5. Inspireerivad disney printsessid vihikul, õpikutäis tarkust peas - nii me matemaatilise analüüsiga võitlesime.

6. Allnighter, red bull, kohv ja liiga palju materjali, mida pähe öppida - tundeid nii palju, et Polina hakkas veiderdama.


7. Tõestus, et vahepeal me magasime ka.


8. Kui kontrolltöö kohe hakkab ja teised kirjutavad grupichatis, kuidas nad klassiruumi juures närveerivad, näitasime meie Polinaga neile toetavalt ühikaelu kõige suuremat boonust - kuigi töö algab juba varsti, saame veel rahulikult voodis oma konspektid üle vaadata.


9. Tähistasime Polina liitumist filmiklubiga rohke heeliumiga.


10. Mõnikord lasime ka päris talentidel meiega jämmida. Antud jäätis on ka väga oluline meie sõprusloos.



11. Koidudiskol nautisime parimat baarimenüüd. Kohv, krõbinad piimaga, värskelt pressitud mahl, müsli - köik oli olemas. õppisime Polinaga ka žonglöörima.


12. Naiivsed tudengid, kes arvavad, et nende raskeim osa eeloleval ööl on kodutöö õigeks ajaks valmis saamine.


13. Ülalnimetatud tudengid mõned tunnid hiljem, vahetult pärast ühise patu tegemist, mis meid kõiki elupäevade lõpuni ühendab. Partners in crime ja armas rebane, kes meie rataste all endale lõpu leidis - sa elad siiani meie mõtetes!

ja Polina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar