02.12.16

Dear future me

Armas tuleviku Krista,
Kuidas sul kulgeb?
Mäletad aega, mil sa olid 20 ja su elumotoks oli "best people in life are free"? Ma loodan, et see ei ole muutunud. Ma loodan, et oled vaba oma mõtetes ja tegudes. Kas see on toiminud ka nii, et sul on stabiilne elu? Või oled sa võrgutatud mõne pakistani-itaaliseguse kuti poolt ning elad lindprii elu?
Mitu reisi sa oled teinud? Hetkel näid maid ja meresid unistamas olevat, kuid mitu kontinenti oled tegelikult läbi käinud? Loodan, et see hõlmab endas Taid. See visa lausa valab pisaraid kasutamisvaeguse tõttu.


Uu-uu, veel üks küsimus. Kus sa elad? Üks põhjus, miks vaba-aasta palju vürtsi lisab ellu, on teadmatus.
Aa. Üks sõna veel, mis kindlasti võiksid sõnastikust järgi vaadata, on "ei". Mitte, et su aktiivsus poleks imetlusväärne, aga meie tulevik, tervis ja rõõmus meel lasuvad enesearmastusel. Viimane nõuab ohvreid.
Koerad on muidugi teema, mida tuleb siinkohal puudutada. Kas oled enesele mõne soetanud või siiani kaalud kahenädalase katseajaga varjupaigast elukat võtta ning kahtled oma võimetes tema eest hoolt kanda?
Raamatud. 2016. aasta tulemusi vaadates ei tundu tuleviku väljavaated just head, kuid ehk on aeg sind natuke agaramaks teinud ning oled kirjutanud vähemasti ühe raamatu ning suure suure posu luuletusi ning mõnele ka viisi taha saanud. Peaasi, et oma elu kuskilegi jäädvustanud oled!
Tundub, et mul on rohkem küsimusi kui uudiseid ja jutte vesta, kuid tulevik põletab mind suuresti. Kas olen siiski oma juurte juurde pöördunud ning maanaiseks hakanud või taarun mööda Tallinna tänavaid üritades meeleheitljkult mõndagi intervjuud välja pigistada poliitikutest ja muudest avaliku elu tegelastest. Või saab must muusik ema-isa keldris või mõne soojema riigi päikse all.



P.S. Ma loodan, et su vabadus lõpeb piiril, mil sa alati otsustad meigiga magama minna, sest hilised õhtutunnid inspireerivad suunda võtma vaid voodi poole.
P.P.S. Nõusid tuleb pesta! 
P.P.P.S. Kui sa ilusate inimestega sõber ei ole, siis on aeg elu üle järgi mõelda.
Tervitustega,
Krista minevikust

2 kommentaari: