09.12.16

Instagram'i feed jaanuarist detsembrini


Tänane ühiselt sarnane postitus kolme blogisõbra seas hõlmab eneses Instagram'i feedi aastal 2016. Selle aasta jooksul on rohkem juhtunud, kui arvata võiks. Toimmund on elukohavahetus, paar reisi ning minust on saanud tööinimene. Lisan siia, et fotode vahelt on puudu minu ja Evelini lauluchallenge'i ning Leedu reisi ja leedukatega Eesti reisi videod. Neid saab vaadata siit. Nüüd aga piltide juurde. 


SSE Riia viimane aasta koosolek toimus Maksise juures ning lõpp viis meid inspiratsiooni otsimiseks poisi korteri katusele. 


Kevade saabumine muutis Riia välimuse rohkem Madridi sarnaseks kui Põhja-Euroopa. Muidugi istusin rõdule, et seda seal nautida.


Läti Rahvuskunstimuuseumi külastus. Pildile suutsime jäädvustada ka valvuri. 


Väike jäädvustus jalutuskäigust Riias. Pildiautoriks on Lea. 


SSE Riias toimunud üleujutused mitte ei katnud veega sisehoovi, vaid ka sööklaala. 


Suvereis perega Pärnusse toimus vahetule pärast minu ja Katrini taasühinemist. Võib vist öelda, et olime üsna rahul sellega mõlemd. 


Külastuskäigul Riiga õnnestus mul sõpradega minna kuulama USA asepresidenti. Arvestades fakti, et viibisime ruumis kõigi kolme baltiriigi presidentidega ning sissekäigus ootas suuremat sorti kontroll, oli tegemist päris lahedas üritusega. 


Suvel õnnestus mul Lea ning HK-ga väisata kristlike noorte laagrit Oleviste koguduse noortega. Pildilt väib täheldada samuti, et istume kiikingi kiige peal. Jah, me proovisime samuti seda.


Liisi sünnipäeval juulikuus võtsime ette väljsõidu Kaarsimäe kaarjääri.


Suvel võtsin samuti ette minu ja Katrini piltide ühtekleepimise. 


Fotojäädvustus  Marise USA sõbra Charlotte'i reist Baltimaadesse ft. Werner. 


Reis Ungarisse hõlmas eneses hostelist leitud uusi sõbru ning termaalspaa'd. 


Budapesti linnavaatega selle korraga postituse lõpetangi. 

Parimat, 



2 kommentaari: