04.12.16

Jah-aasta


Vaheaasta õpingutest võttes arvestasin asjaoluga, et uus aasta toob enesega kaasa väga palju jah-sõnu. Nimetasin selle lausa jah-aastaks. (refereerin siinkohal "Yesman"'ile. Kuigi ma veel panka röövima pole veel jõudnud, siis huvipakkuvaid seiku on sellegipoolest ettetulnud). 

Erandiks polnud ka see nädalavahetus. Nimelt esiteks esitas mu üks parimaid sõbrannasid, Liisi, ettepaneku minna Viljandisse sealsele ülikooli  Talveballile. Kui neljapäeval väisasid enamus Tartu tudengeid Vanemuises toimunud uhket TÜ balli, siis otsustasin mina haarata võimalusest kinni ning reede õhtul pärast tööd lipata Liisi sõbranna autole, mis mind otsejoones ühikasse. Viljandi kohta võibki öelda Urmas Alenderi fraasi laulust "Võta mind lehtede varju" "lihtne ja hea". 



Iga inimene, kellega juttu tegin, tervitas mind kui oma kamraadi. Sai nalja, sai tantsitud, vanade sõpradega juttu vestetud, võõra inimese jook ümber kallatud ning ühikapõrandal pikalt magatud. Mõnus.

Laupäeval aga paar tundi enne järgmist üritust jõudsime Liisiga Tartusse. Tegemist oli ühe ebatavalise ettevõtmisega. Nimelt väisasime Evelini noorema õe 14. aasta sünnipäeva pidu, kus olime lubanud osa võtta mängudest ning noorele teismelisele abi pakkuda oma kohalolekuga. Mitte ainult ei pidanud me, vahukommid suus, laulma, vaid luuletusi üksteisest kirjutama, sünnipäevalapse kohta küsimustele vastama, pantomiime jälgima ning tagatipuks kätekõverdusi tegema (õnneks õnnestus mul enda tiimi saada kergejõustiku olümpialootus ning selle katsumuse läbisime äärmiselt edukalt). Ülejäänud õhtu möödus hõrgutiste maitsmisega, muusika kuulamise ning Evelni ja Liisiga hängimise saatel. 

Lisan siia ka meie luuletused.

Krista:

Minu luuletus on pätist,
lollusi ta õppis Lätis.
Tal ei maitse sea maks,
esimene sõna oli tal kaks.

Ee, kes selle bitch'i siia kutsus?
Tal on kodus kaks kutsut,
Meeldis talle Justin Bieber,
aeg-ajalt ka väike siider.

Liisi:

Mu luuletus on tüübist,
kes tuli siia Viljandist.
Ta halb huumor lööb jalust,
kukkumine ei tee tal valu.

Seiklusjanust pakatab ta hing,
esmaspäeva lõpetab romantiline film.
Püksid ei püsi tal puhtad,
ütle tal tere, kui tänaval kohtad.

Evelin:

Tüdruk pikk kui tuletorn,
meeldib talle popkorn.
Vaatab filme, vaatab sarju,
vahetas endale vihmavarju.

Staari potentsiaal tal puudub,
nutitarkust on tal ruudus,
tegi oma toas remonti,
kardab tonti, ei söö konti.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar