18.12.16

Jõuluretsept

Otsustasin tänase teemaga kergema vastupanu teed minna ning panna kirja üks retsept hõõgveinist, mille tegemist tahaksin ka ise kodus katsetada. Kaasa aitab ka muidugi fakt, et retsepti leidsin ajakirjast, mida koostavad mu eelmise ülikooli õpilased. See selleks. 
Vaja on pudelit magusapoolset punast veini, mis tuleks potti valada ning kuumutada keskmisel kuumusel. Sinna tuleks koorida üks apelsin ning selle mahl potti pigistada. Kogu see segu vajab veel 60 ml mett, 2-3 kaneelikoort, paar tükikest apelsini ning sidruni koort. Vürtsid tuleks lisada kogu segule 17-20 minuti pärast, mil vein on tarbimisvalmis. Muidugi viimaste lisamisel tuleb arvestada, et vähem on rohkem. Sama on ka selle tarbimisega. Lisaks, ma serveeriksin pähklite ning rosinatega. Ilusas klaasis. 

Nautigem,
Krista


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar