21.12.16

Ood Ragnele


Tean, Ragne, et meid ei ühenda 9 aastat tutvust, kuid mäletan siiani, kuidas meie eksistentsi tunnustamine algas hetkest, mil Liisi ja Evelin Härma koridorides sinuga äkiliselt maadlemist alustasid ning sind maha üritasid suruda. Head ajad.


Kui aga valida üks mälestus, mis mul erksalt meeles on, siis oleks see päris keeruline. Kui ma mõtlen Ragne, siis torkab pähe üks mälestustesegu, mis hõlmab endas 200 ml hõrku teravmeelsust, 300ml kiiret ja laias valikus mälumänguteadmisi, 400ml kunsti- ja kultuurimeelt ning 100ml käredat naeru (selle kõige paremas mõttes), mõnuaineid ning suhtedraamasid. Kuid ma tean, et sinus on veel vägagi palju peidus.

Loodan, et satun veelgi 213nda ruumi ukse taha Viljandisse või Tähtverre mõne suure maja ukse taha või Positivuse telgi ukse taha õõvastavalt kreemiroosade kokteilidega ning näen vastas seda iroonilise huumoriga tantsisklevat nägu, sest pole siiani pettunud nendes vastustes, lugudes ning energias, mida sealt vastu saan. Ttetetteteteteterviseks ja halleluuja, Ragne!! Olgu 22 sama hea kui kõik eelnevad!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar