20.12.16

Helista...

Tänase postituse raames seadsime endile eesmärgiks mõne vana tuttavaga jutuotsale saamise. Otsustasin helistada oma põhikooliaegsele klassijuhatajale.
Kõne oli lühike ja konkreetne, kestes täpipealt ühe minuti. Valisin ta numbri tegelikult juba Norras, kui isale lennujaama vastu sõitsin. Tema otsesele küsimusele, millal Eestis maandun, vastasin, et kaheksateistkümnendal. "Astu siis üheksateistkümnendal läbi," pani ta ilma suurema keerutamiseta agaralt ette. Plaan tundus hea, nii et täna oma sammud vanasse koolimajja seadsingi. 
Tänane pilt kõneleb kurva loo sellest, kuidas mul üldse uusi fotosid ei ole (aga peaks tegema!)
Tegemist oli igati positiivse kogemusega! Õpetaja oli täpipealt nõnda armas ja soe kui teda mäletasin. (Käisin tema koduklassis istumas ka aasta eest.) Lubasin aasta pärast kindlasti uute lugudega naasta.

Hiljem sai Mariiga käidud Treffneriski, kuna vajasime vennalt toavõtmeid. Teel sinna kohtusime põhikooliaegse bioloogiaõpetajaga. Ja kooli jõudnud, puhusime juttu kirjandusõpetajaga, kellega leppisime uue aasta alguseks kokku kohvikukülastuse. Tundub, et oli edukas õpetajate päev!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar