24.12.16

Uusaastalubadused


Kui eelmise aastavahetuse kestel ilusatega uusaastalubadusi heldelt omavahel jagasime, siis ei tundunud nädalas üks päev ilma internetimeelelahutuseta mitte mingi takistus. Selgus aga, et takistus oli oluliselt suurem pähkel, kui arvasin. Karistusõhtusöök on mul ühe sama patuse sõbrannaga küll korraldamata, kuid kahtlen, et see tulemata jääb.
Sel aastal olen enesele pandud lubadustega ettevaatlikum ning piirdun algatuseks vaid ühe peamise lubadusega: reisimine. Juba praegu on lähenemas kuupäev, mis kuulutab vabadust ning sisimas koputab mingi reisihimu südametunnistusele, et see ei unustaks mõnd nuppu nimega "book the flight" või mõnd pöialt tee ääres taeva poole sirutamast või rongijaamas tormates õiget platvormi otsides südamerütmisagedust kiirendamast. 



Piltidele panin vaid mõned paigad, mille külastamine on mul pikemat aega mõttes olnud: Itaalia, kus saaksin Eesti talve eest ehk peitu pugeda ning vältida talveveetmist oma tavapärases talveunes, Island, mille mägedes ronimine mul arvatavasti hinge kinni tõmbab (juba videod teevad seda), ning Austraalia, sest Austraalia: soe, võimas loodus ja ookean - karjub lausa Krista. 

Ükskõik, mida uus aasta toob, reisile läheme kindlasti. Ja seda juba varsti loodetavasti oma teise blogijaga!! JAA!! '




1 kommentaar: